PERSONLIG UTRUSTNING


 Vattenpelare och andningsförmåga?
Vi förklarar begreppen för dig!

Läs mer här

Vi på Motorbiten vet hur viktigt det är med rätt klädsel och utrustning när man åker skoter eller vattenskoter, därför erbjuder vi dig endast det bästa från välkända märken som Jethwear, Dragon, FXR, Jetpilot och Lynx med fler.
En skoteroverall kan vara mer eller mindre fodrad beroende på körstil och användningsområde. Det viktigaste tycker vi är att den håller ute vatten men samtidigt kan andas ordentligt för att vädra ut svett från kroppen. Ett par skoterglasögon får absolut inte imma igen när man kör och det finns därför olika modeller där också beroende på ditt körsätt. Vi har det mesta för att du ska kunna skapa en personlig stil som speglar ens personliga karaktär men även matchar din snöskoter.
Flytväst för vattenskoter tycker vi behöver vara väldigt smidig och sitta tight. Med smidig flytväst menar vi att du inte ska hindras från att röra dig fritt när du kör på din vattenskoter, åker båt och är på sjön eller havet. Vi har både flytvästar för vuxna men även barnflytväst. Läs mer om produkterna i respektive kategori.