Fyrhjuling & SSV


barnatv.png
canam.png
cfmoto.png
Vi säljer fyrhjulingar som präglas av innovation och passion. De är under konstant utveckling för att prestandan, funktionaliteten och säkerheten ska vara på topp. Oavsett om du är ung eller gammal, om du vill ha kul eller arbetar så har vi fyrhjulingar för dig. I vårt breda sortiment hittar du en maskin som kommer underlätta de dagliga sysslorna på ett felfritt sätt. Fyrhjulingar är också ett utmärkt val för dig som värdesätter friluftslivet.
Vi erbjuder även traktorregistrerade fyrhjulingar från Can-Am och CF Moto som man får köra på allmän väg, med eller utan släp. Traktor A T3 fyrhjuling får man även köra från 15 års ålder på AM-körkort. Traktor B fyrhjuling får man köra på B-körkort och får framföras i 50 km/h. Du får även dra släpvagn på allmän väg med en Traktor B registrerad fyrhjuling. Oavsett om du ska ploga med din fyrhjuling, dra fram träd från skogen eller bara nöjesåka så har vi fyrhjulingen du söker.
På Motorbiten säljer vi även barnfyrhjulingar. Det finns mindre modeller som är lämpliga från 3 års ålder och uppåt men vi har även större och piggare modeller som lämpar sig för högre åldrar. Kontakta oss så reder vi ut vilken fyrhjuling som passar Ert behov bäst.