4UKA.jpg

Can-Am Renegade X XC 650 TB ABS -19

Artikelnr:

Denna vara finns tyvärr inte att köpa i webbutiken. Klicka på knappen nedan för att bli kontaktad av en säljare.

Intresseanmälan!


Prisvärd fyrhjuling med rätta stuket!
En traktorregistrerad (Traktor B ABS) Can Am till riktigt bra pris! Får köras på allmän väg med B-Körkort. Fri dragvikt på kulan. Denna fyrhjuling är strypt till 105km/h och får framföras i 50km/h. Just denna modellen är även utrustad med skärmbreddare från fabrik.

Rotax 650cc motor
Fyrhjulingen drivs av en tvåcylindrig V-twin Rotax 650cc motor på 59 hk. De beprövade Rotax-motorerna ger överlägsen kraft och prestanda samtidigt som de är både pålitliga och effektiva. Nytt för i år är smart elektronisk gasspjällsstyrning (iTC) med 3 körlägen (Sport, Standard och Work).

Servostyrning
Trestegsservostyrningen (DPS) har tre valbara lägen (MIN, MED och MAX). Varje läge ger mindre assistans i hög hastighet för bättre precision, och mer i låg hastighet för lättare styrning.

X XC-paketet
X XC modellen är utrustad med Fox Podium 1.5 RC2-stötdämpare som är avsedda för förare som vill ha allt: tävlingsförberedda och med justerbar dubbel dämpningskaraktäristik, returjustering och förspänning utnyttjas stötdämparnas alla resurser i nya Outlander X xc. Utrustad med 12 tums beadlockfälgar. Den har även ett Fatbar-sytre i aluminium med handtagsskydd monterat från fabrik.

Brukspaket

Köp till brukspaketet för 10995:-

  • Komplett plog (plogfäste, plogarm och plogblad)
  • Handvärme
  • Tumvärme
  • A-armsskydd


Läs mer om fyrhjulingen här!

Relaterade produkter

1ULA.jpg
Can-Am Outlander 1000 X xc T ABS -20
156.900 kr
2PLH.jpg
Can-Am Outlander 650 XT T Octane Blue ABS -20
127.900 kr
2SLM.jpg
Can-Am Outlander MAX 650 XT T Blue ABS -20
137.900 kr