9MKC.jpg

Can-Am Maverick X RC 903 TCIC -19

Artikelnr:

Denna vara finns tyvärr inte att köpa i webbutiken. Klicka på knappen nedan för att bli kontaktad av en säljare.

Intresseanmälan!

Testa ditt kurage och våga göra det otänkbara: Maverick™ X rc Turbo R är en makalös SSV fabriksbyggd för klättring som inte väjer för några hinder och som lämnar rivalerna långt bakom sig.

Med 182,8 cm bredd får X rc Turbo R en vinnande fjädringsgeometri och avancerade stötdämpare, fälgar och däck som är perfekt matchade för fullständig kontroll.

Möt kungen av SSV-motorer; den precisionstillverkade, branschledande, trecylindriga Rotax ACE-motorn. 172 hästkrafter. 0-96km/h på bara 4.4 sekunder!

Can-Am-unik Smart-Lok™-teknik är det nya riktmärket och ger ett grepp som slår det mesta i svår terräng. En främre differential som är fullständigt spärrbar under drift med elektroniskt styrda automatiska lägen. Eller välj olika förinställningar med en knapptryckning för intelligent kalibrering för olika körstilar.

En kompakt, högpresterande QRS-X CVT har kalibrerats för att fungera tillsammans med turbo och i stort sett eliminera responsförseningar utan avbrott för växlings- eller momentförändringar.

Maverick X RC är utrustad med helt justerbara FOX 2.5 Podium RC2 piggyback-stötdämpare med höjdreglering och dubbel dämpningskaraktäristik och returjustering (fram), och klassledande FOX 3.0 Podium RC2-stötdämpare med extra behållare och höjdreglering samt dubbel dämpningskaraktäristik och returjustering (bak) som ger mycket precisa prestanda.

Till skillnad från X RS så har denna främre stötfångare integrerad, heltäckande skyddsplåt, vinsch samt främre och bakre arm-skydd.

Läs mer om Maverick X RC här!


Relaterade produkter

9MLD.jpg
Can-Am Maverick Turbo R X RC Orange Crush -20
331.900 kr
7TLJ.jpg
Can-Am Maverick Turbo R X RS Dazzling Blue -20
300.900 kr
Kampanj 12%
4UKA.jpg
Can-Am Renegade X XC 650 TB ABS -19
111.900 kr126.900 kr