Batteriladdare & Tillbehör


CTEK Laddare

CTEK:s CT5 Powersport, MXS 5.0 med flera smarta laddare går över till pulsunderhållsladdningsläge när batteriet är fulladdat.

I stället för att skicka in laddning och gissa vad batteriet behöver har en CTEK-laddare lithium konstant kommunikation med batteriet, så att det reagerar och laddar endast när det behövs. Vi vet hur viktigt det är att ha ett laddat och fräscht batteri i din fyrhjuling, snöskoter eller vattenskoter. Därför säljer vi riktigt bra och smarta MXS 5.0 batteriladdare till snöskoterbatteri och många andra batterier. Det finns inget värre än att bli ståendes för att man inte har laddat sitt batteri.

Fordonen laddar ofta batteriet själv men batteriet blir aldrig helt fulladdat och behöver därför lite hjälp på traven med laddningen några gånger per år.

Ställer man undan sin snöskoter för säsongen så är det av allra största vikt att se till att underhållsladda batteriet med CT5 Powersport laddare för att det inte ska ladda ur och ta skada. Vi rekommenderar att koppla in en ctekladdare när din fyrhjuling, bil, snöskoter, moped eller vattenskoter inte kommer användas på ett tag för alla batterier har en liten självurladdning så förr eller senare är batteriet helt slut och ditt fordon startar inte.Har ditt batteri redan gått sönder, batteriet går inte att ladda eller inte håller strömmen kvar så erbjuder vi såklart även nya batterier men sköter man om batteriet och använder en bra laddare så slipper man många gånger köpa ett nytt batteri.
CTEK MXS 10 batteriladdare fungerar till bilbatteri, fyrhjulingsbatteri, skoterbatteri och många andra batterier. Laddaren har även ett smart underhållsläge så när batteriet är fulladdat så går laddaren automatiskt över till underhållsladdning för att aldrig överladda och förstöra ditt batteri. Koppla in och glöm bort helt enkelt!